Hyvä palvelu on meille kunnia-asia

Autiotalot isännöinnin tarina alkaa Kanta-Hämeestä, Hämeenlinnasta vuodesta 2015. Olemme kasvaneet nykyiseen muotoomme neljän eri yrityksen yhdistettyä osaamisensa ja voimansa yhden katon alle.

Tarjoamme asiakkaillemme joustavaa, luotettavaa ja motivoitunutta isännöintiä rennolla, mutta jämptillä otteella. Iloinen ja palvelualtis tiimimme auttaa sinua kaikissa isännöintitarpeissasi – niin pienissä kuin isoissakin. Yhteisenä tavoitteena on hyvinvoiva ja arvonsa säilyttävä taloyhtiö, jossa on mukava ja turvallinen olla.

Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, ja isännöitsijämme tuntevat asiakkaansa kuin omat taskunsa ja ovat hyvin tavoitettavissa. Näin teille jää yksi huoli vähemmän – me hoidamme taloyhtiönne kaikki tarpeet.

Noudatamme kaikessa tekemisessämme läpinäkyvyyden periaatetta. Hinnoittelemme palvelumme selkeästi, eikä asiakkaidemme tarvitse pelätä yllättäviä piilokuluja. 

Teemme työmme niin, että voimme seisoa sen takana selkä suorassa. Toimintaamme ohjaavat isännöinnin eettiset ohjeet.

Isännöitsijä on taloyhtiön tukena koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Kun tulevaisuus askarruttaa, ja kaipaat työnsä osaavaa ja motivoitunutta isännöintiä, ota yhteyttä!

Hyvä isännöinti turvaa tulevaisuuden

Maailman tapahtumat ja lainsäädännön muutokset vaikuttavat myös taloyhtiön arkeen. Energian hinta vaihtelee, ja elinkaariajatteluun ja rakennusten ympäristövaikutuksiin on kiinnitettävä yhä enemmän huomiota. Hyvällä isännöinnillä pystytään muuttuviin tilanteisiin varautumaan, jolloin vastaan ei tule ylitsepääsemättömiä epämieluisia yllätyksiä.

Meiltä löytyy kokonaisvaltaista osaamista kaikkiin taloyhtiön tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme muun muassa energiakustannusten nousuun, lainakustannusten ja korjausvelan kasvuun, hankkeiden rahoitukseen ja sähköiseen osakerekisteriin siirtymiseen liittyvissä asioissa.

Meille isännöinti on kokonaispalvelua. Jokaiselle asiakaskiinteistöllemme on nimetty oma isännöitsijä, jonka tukena toimii kiinteistönhoidon ja taloushallinnon ammattilaisista koostuva tiimi.